

-
Förberedelse5 min
-
Tillagning20 min
-
Servering6
-
Besökare160
Servera med nyvispad grädde och färska bär. Om du använder en liten springform eller gör dubbel sats så har du lite mer valmöjligheter för själva kladdigheten. 10 minuter i ugnen blir troligen lagom för en krämig kaka i en 20 cm. springform. Experimentera gärna med saltmängd och kanske lite chillipulver.
Ingredients
Ingredienser
Mise en place
Directions
Servera med nyvispad grädde och första bär. Om du gör använder en liten springform eller gör dubbel sats så har du lite mer valmöjligheter för själva kladdigheten. 10 minuter i ugnen blir troligen lagom för en krämig kaka i en 20 cm. springform. Exprinmentrera gärna med saltmängd och kanske lite chillipulver.
Sätt ugnen på 200°C
Smält smöret i en kastrull, och ställ av kastrullen från plattan.
Smöra och ströbröda springformen.
Vispa ihop ägg och socker till en smet och tillsätt kakao, vaniljsocker och mjöl.
Rör ner det smälta smöret.
häll smeten i springformen och grädda i ugnen i 10-15 min. Den kommer att stelna när den svalnar så den kommer att kännas lite lös.
Pudra med florsocker. Använd förslagsvis en tesil.
Kladdig Chokladkaka
Ingredients
Ingredienser
Mise en place
Follow The Directions
Servera med nyvispad grädde och första bär. Om du gör använder en liten springform eller gör dubbel sats så har du lite mer valmöjligheter för själva kladdigheten. 10 minuter i ugnen blir troligen lagom för en krämig kaka i en 20 cm. springform. Exprinmentrera gärna med saltmängd och kanske lite chillipulver.

Sätt ugnen på 200°C

Smält smöret i en kastrull, och ställ av kastrullen från plattan.

Smöra och ströbröda springformen.

Vispa ihop ägg och socker till en smet och tillsätt kakao, vaniljsocker och mjöl.

Rör ner det smälta smöret.

häll smeten i springformen och grädda i ugnen i 10-15 min. Den kommer att stelna när den svalnar så den kommer att kännas lite lös.

Pudra med florsocker. Använd förslagsvis en tesil.
Leave a Review