A Al dente – När något, tex pasta är kokat så att det finns tuggmotstånd. B Blanchera – Koka upp hastigt och kyla ner hastigt i isvatten. C Chinois – En finmaskig stålsil, som används till att sila såser och fonder mm. D E F Flambera – Hälla sprit (ofta konjak) i en panna och tända eld på alkoholen för att ge smak åt ett livsmedel.Fräsa – Steka ett livsmedel utan att det får färg. G H I J K L M O P Q R S Steka – Ger en fin yta på råvaran. T U V X Y Z Å Ä Ö Sallad Lemon Dijon Vina igrette Kale Quinoa, and Avocado Salad with 0 / 5 juni 22, 2020 55 Mins 0 4 Like Såser Majonäs 0 / 5 april 22, 2022 6 min 0 0 Like Bakning Rågbröd 0 / 5 april 19, 2022 60 min 0 0 Like Drinkar Cosmopolitan 0 / 5 april 20, 2022 3 Min 0 0 Like Desserter Kladdig Chokladkaka 0 / 5 maj 9, 2022 20 min 0 0 Like Varma rätter Amerikanska Pannkakor 2 / 5 april 27, 2022 40 min 2 0 Like